• ro

Beach Run

header 1024x232_beachrun

Sambata, 10 septembrie, te asteptam la editia a II-a a Crosului de seara “Beach Run”, un eveniment parte din TriChallenge – cel mai mare concurs de triatlon din Europa de Est si Balcani. Beach Run este un cros pe distanta de 4 kilometri si se va desfasura pe promenada si plaja din Mamaia. Startul se va da la ora 17:30.

Pentru voi, cei care participati la TriChallenge, ii putem spune alergare de revenire. Pentru familia si prietenii vostri si pentru alergatorii din Constanta va fi momentul de glorie. Avem si cronometrare, dar vrem in primul rand sa ne distram 🙂

Hai sa alergam cu totii la Beach Run! Inscrierile sunt deschise pana la data de 5 septembrie!
Locuri limitate, maxim 200 de participanti. Taxa redusa pana la 14 august.

* PROGRAM consultati sectiunea PROGRAM

* BENEFICII PARTICIPANTII info KIT DE CONCURS

* INSCRIERE – pentru inscrieri accesati pagina INSCRIERE.

PREMII SI CATEGORII

Vor fi acordate un total de 18 premii constand in cupe, diplome si produse sportive de la partenerii evenimentului pentru locurile 1, 2 si 3 aferente urmatoarele categorii: Masculin 14-17 ani, Masculin 18-34 ani, Masculin 35+ ani, Feminin 14-17 ani, Feminin 18-34 ani, Feminin 35+ ani.

TRASEU

Traseul porneste de pe promenada, zona eveniment TriChallenge Mamaia, langa parcarea Hotelului Rex. Startul are loc catre telegondola. Se alearga pe promenada pana aproape de godonola cand facem stanga si intram pe plaja pana la marginea apei. Apoi facem stanga si alergam pe faleza pana in dreptul hotelui Rex. Continuam pe plaja pana in dreptul hotelului Golden Tulip. Voluntarii ne vor directiona la stanga. Intram din nou pe promenada, facem stanga si continuam pe promenada pana la finish.

harta-alergare

REGULAMENT

Editia 2015

 

Share