Noutati — 08 decembrie 2016

Sunteti pregatiti? ChristmasTri e foarte aproape!

christmastri-promo

Sambata, 10 decembrie, ne intalnim la ultimul triatlon din an marca smartatletic team
ChristmasTri se va desfasura intr-una dintre cele mai bune baze sportive, la nivel olimpic, din Romania – Complexul Olimpic Sydney 2000 din Izvorani.

Pentru ca ne apropiem tot mai mult de ziua startului, va lasam aici cele mai importante detalii pe care trebuie sa le aveti in vedere pentru a avea parte de o experienta frumoasa la eveniment:


1. Predarea kiturilor de concurs
 se va face la magazinul Trisportvineri, 9 decembrie: orele 11:00-20:00.
Pentru ca procesul de predare a kiturilor sa decurga cat mai lin, va recomandam sa veniti cu declaratia pe propria raspundere completata si semnata (ati primit-o pe email, dar se poate descarca si de aici).

2. Sambata, 10 decembrie
Va exista o sesiune scurta de predare de kituri DOAR pentru participantii care nu sunt din Bucuresti – Hol Sala Polivalenta (din cadrul bazei vechi a Complexului Olimpic Sydney 2000, Izvorani – aflata la 140m de baza noua), conform programului de aici.

  • 8.30-10.50 Depozitarea bicicletelor in zona de tranzitie (se intra in tranzitie numai in baza numarului de concurs) pentru toti participantii, indiferent de ora la care iau startul.
  • 14.00-15.30 Preluarea bicicletei din zona de tranzitie
  • 10:00 START aquatlon 7-8 ani 
  • 10:15 START aquatlon 9-10 ani
  • 10:35 START aquatlon 11-12 ani 
  • 11:00 START Family Fun Tri

La triatlon individual sunt 2 starturi care se vor da la orele stabilite in program. Sa consultati cu grija lista de startFiecare participant trebuie sa ia startul in care a fost alocat:
-> S1 – ora 11:30
-> S2 – ora 12:00

Daca nu participant nu se aliniaza la start la ora programata sau il va lua intr-o alta sesiune decat cea programata, pierde cursa sau nu va avea timp de finish – nu se va regasi in clasament. La triatlon stafeta, startul se va da la ora 12:20. Urmariti programul complet AICI.
Sedinta tehnica se va tine inainte de fiecare start chiar in zona de plecare pe traseu. Alinierea la start se va face cu min 5 min inainte de plecare.

Alocarea la bazin se va face la fata locului, in ordinea sosirii. Aruncarea in apa este interzisa, insa nu exista reglementari in ceea ce priveste stilul de inot. Incercati sa nu stationati prea mult in capatul bazinului pentru a nu incomoda ceilalti participanti.
Cand ajungeti in zona de vestiare de la bazin, o sa primiti un sac in care o sa puteti pune bagajele. Sacul nu se lasa la vestiar, ci la bazin. Va fi un spatiu amenajat unde o sa il puteti depozita.

3. Tipul de bicicleta admis este tip MTB si ciclocros. Casca de protectie este obligatorie! Citeste si regulamentul pentru detalii.

4. Traseu fiecare cursa are are harta ei, dar gaseti si descrierea pe larg in sectiunea dedicata – Traseu. Va recomandam sa o parcurgeti pentru a intelege mai bine cum se vor desfasura probele.

harta-traseu_triatlon-christmastri-2016      harta-traseu-christmastri_family-aquatlon-si-cros
Profilul traseului de alergare: plat – poteci, drum forestier si drum pietruit. Alergarea la aquatlon si family fun tri se va face pe pista din incinta complexului.
Proba de ciclism se va desfasura pe traseu off-road. La family fun tri se parcurge o singura tura de bicicleta, iar la triatlon individual si stafeta sunt 2 ture.
Proba de inot de desfasoara in bazinul acoperit. Tot acolo este si finish-ul.
Dupa finish, prietenii de la Gral Medical o sa va astepte la un super masaj de recuperare.

5. Parcare. Daca veniti cu masina personala la ChristmasTri, sa stiti ca puteti parca in P1 – in interiorul bazei si P2 – in afara acesteia. Indicatii despre parcare gasiti aici.

6. Rezultatele se vor afisa in timp real pe site, in sectiunea Rezultate.

7. Surpriza de la partenerul nostru Tinmar Energy: veti avea propriul album cu participarea la ChristmasTri! Aveti toate motivele sa zambiti cat mai mult! 
Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia lui este sa introduceti in casuta de aici numarul de concurs si sa ne fiti prieteni pe facebook.

8. Festivitatea de premiere si pasta party. La final de cursa ne intalnim la povesti si la o portie de paste oferite de Barilla, ca sa va recapatati energia dupa un efort consistent.
La ora 16:00 incepem festivitatea de premiere. Avem premii de la Aventuria (vouchere valorice, casti de inot pentru copii si o tombola), Gral Medical (vouchere de recuperare si evaluare medico-sportiva), TYR Sport, suporti de medalii de la Sports Displays si inca o tombola cu premii oferite de Trisport.

evaluare-gral tombola-trisport_christmastri vizual_aventuria

9. Pe pagina noastra de facebook puteti urmari live pregatirile, informatiile de ultim moment, noutati, surprize. Tot acolo va raspundem cat putem de repede la toate intrebarile (pe e-mail pot exista intarzieri).

10. Sa aveti o cursa de nota 10!

vizual_parteneri

 

Related Articles

Share

(0) Comentariile cititorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *