Noutati — 16 decembrie 2016

christmastri_start

A trecut aproape o saptamana de la ChristmasTri, ultimul triatlon din an marca smartatletic team. Sambata trecuta, pe o vreme superba, am facut miscare impreuna si ne-am bucurat de o competitie frumoasa in baza sportiva de la Izvorani.

Daca nu ti-ai descarcat inca diploma de participare sau nu ai vazut albumele foto de la eveniment, o poti face acum. Ti-am pregatit si un scurt formular de feedback care ne va ajuta sa vedem ce a functionat bine si la ce trebuie sa mai lucram pentru ca tu sa ai parte de experiente sportive placute.

-> Rezultate ChristmasTri si diploma de participare
Rezultatele sunt afisate pe site in pagina dedicata. Tot de acolo poti descarca si diploma electronica de participare.

-> Foto de la eveniment
Peste 7 albume foto de la eveniment asteapta sa fie rasfoite de tine! Toate sunt postate pe pagina de facebook Triathlon Challenge, dar le gasesti si in pagina de Media.

Alex Grecu, sportiv amator, a realizat un race vlog foarte simpatic si plin de energie la ChristmasTri. Il poti vedea aici.

-> Formular de feedback
Pentru ca ne dorim sa imbunatatim organizarea viitoarelor evenimente pe care le vom desfasura in baza sportiva de la Izvorani, am creat un scurt formular de feedback after ChristmasTri pe care te invitam sa il completezi. Iti multumim mult!

Le multumim si tuturor partenerilor care au sprijint ChristmasTri!

vizual_parteneri

Related Articles

Share

(0) Comentariile cititorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *