Traseu

Startul se va da din incinta complexului olimpic – din fata intrarii in bazin, iar traseul de alergare va fi separat de cel de bicicleta. La concurs sunt acceptate atat bicicletele MTB, cat si bicicletele de tip ciclocross. FINISUL este in bazinul acoperit, dupa terminarea probei de inot.

AQUATLON 

Startul se va da din fata bazinul de inot. Proba de alergare se va desfasura pe pista de atletism, dupa care se va alegara pe traseul predefinit, pe o distanta de 350m, pana la bazin pentru a efectua proba de inot. Este obligatoriu ca toti participantii sa treaca prin dus. Bagajele se vor depozita in locul special amenajat din interiorul bazinului (niciun bagaj nu va fi lasat in vestiar) si se vor prelua imediat dupa finish in baza castii de inot cu numar de concurs pe ea (ora maxima de preluare a bagajelor este 11.15). Fiecare participant va primi un sac pentru depozitare echipament.

FAMILY FUN TRI

Proba de alergare se va desfasura pe pista de atletism din baza, cea de bicicleta prin padure, iar inotul in bazinul acoperit. Atentie! Copiii NU pot efectua proba de bicicleta. In sectiunea Probe aveti descrisa formula de participare.

Dupa terminarea probei de alergare se va parcurge traseul predefinit de tranzitie catre zona de preluare a bicicletei. Schimbul de stafeta se va face la intrarea in zona de tranzitie, pe partea dreapta, zona semnalizata special. Casca de protectie este obligatorie! Dupa terminarea probei de bicicleta, schimbul de stafeta 2 se va face la intrarea in bazin. Atentie! La proba de bicicleta aveti de parcurs 1 singura tura. Este obligatoriu ca toti participantii sa treaca prin dus. Bagajele se vor depozita in locul special amenajat din interiorul bazinului (niciun bagaj nu va fi lasat in vestiar) si se vor prelua imediat dupa finish in baza castii de inot cu numar de concurs pe ea (ora maxima de preluare a bagajelor este 12:15).

[click pe harta pentru a o mari]

harta-traseu-christmastri_family-aquatlon-si-cros

CROS 5.5 si 10km

Startul va fi tot in fata bazinului de inot. Traseul de alergare este comun cu cel de triatlon. Participantii la 5.5km vor avea de alergat o tura, iar cei la 10km – 2 ture (se va trece linia de start/sosire de fiecare data). Numarul de concurs se poarta la vedere, in fata.

TRIATLON INDIVIDUAL SI STAFETA

Startul se va da din fata bazinul de inot. Alegarea se va face in padure, pe suprafata de pamant, poteci si drum forestier. Va recomandam incaltaminte de trail. Proba de bicicleta se va desfasura pe plat, drum forestier, drum pietruit si drum asfaltat. La bicicleta aveti de parcurs 2 ture. Casca de protectie este obligatorie!

La proba de inot, alocarea se va face la fata locului, in ordinea sosirii in bazin. Fiecare participant are datoria de a-si numara turele. Aveti de inotat 500m. Este obligatoriu ca toti participantii sa treaca prin dus. Bagajele se vor depozita in locul special amenajat din interiorul bazinului (niciun bagaj nu va fi lasat in vestiar) si se vor prelua imediat dupa finish in baza castii de inot cu numar de concurs pe ea (ora maxima de preluare bagaje – 15.00). Fiecare participant va primi un sac pentru depozitare echipament.

Aruncarea in apa este interzisa, insa nu exista reglementari in ceea ce priveste stilul de inot. Incercati sa nu stationati prea mult in capatul bazinului pentru a nu incomoda ceilalti participanti.

La triatlon individual vor fi doua starturi separate, diferentierea facandu-se in baza timpul estimat la completarea formularului de inscriere sau timpul obtinut la competitii asemanatoare. Lista de start poate fi consultata in sectiunea Lista de start.

La stafeta, schimbul se va face in zone special marcate. Acestea pot fi identificate pe harta (S1 si S2).

[click pe harta pentru a o mari]

harta-traseu_triatlon-christmastri-2016

Share