Concurs compuneri sportive

Concursul s-a incheiat. Felicitari tuturor pentru participare!

Podiumul este urmatorul:

BAIETI

FETE

Deeeeeci… cele 2 biciclete merg la Daria si Max. In maxim doua saptamani veti intra in posesia lor. Va contactam pentru a stabili modelul ales si va asteptam apoi la sediul nostru pentru a le ridica.

clasament final voturi - finisher la trikids

Juriul a deliberat. Va marturisim ca ne-a placut foooooooarte mult sa citim compunerile voastre. Am regasit in ele multe esente tari. Ne-am bucurat sa primim si video-compuneri, powerpointo-compuneri, deseno-compuneri. Am apreciat ca ati dat frau liber gandurilor si trairilor. Am apreciat implicarea parintilor, creativitatea copiilor.

Ne-am dorit ca acest concurs sa fie unul de echipa, de familie,

 • care sa va puna in miscare si dupa eveniment
 • care sa atinga inca un scop pe care Trikids isi doreste sa il creasca: acela educativ
 • care sa ne ofere si noua feedback… la firul ierbii.

Acestea fiind introduse, sa va spunem START VOT. Ba nu, stati asa! Mai avem ceva de mentionat: am zis ca trimitem in finala 10 compuneri de la baieti si 10 de la fete; n-am putut alege 20; pur si simplu nu am putut. Am ales…29: 12 fete finaliste si 17 baieti finalisti. 🙂 Si pentru ca am suplimentat finalistii, mai avem inca o veste buna: o zi in plus pentru alegerea castigatorilor 🙂

Daca vreti sa vedeti compunerile concurentilor, in dreapta numelui fiecaruia este un link. Copiati-l in browser si o sa va duca direct la compunere.

Sistemul de vot este unul foarte simplu: va alegeti favoritul si il votati. O persoana poate vota de doua ori: o fata si un baiat. Sondajul este cu vot secret, setat dupa IP si cookie. Votul se incheie duminica, 27 octombrie, la ora 12 noaptea (11:59:59).      

Provocarea TriKids continua si dupa… linia de finish. 🙂

Toti copiii care vor participa la aceasta editie se pot inscrie intr-un concurs de “compuneri” pe tema FINISHER la TRIKIDS. Premiul? 2 biciclete de mai mare frumusetea, adaptate varstei si inaltimii, numai bune de folosit pana vine iarna si in sezonul ce urmeaza (una pentru o fata, una pentru un baiat).

trikids concurs

Care sunt conditiile de participare?

 1. Sa fi participat la TriKids, duminica, 13 octombrie 2013, la una dintre cele 3 probe: Cros, Duatlon, Family Fun Run si sa fi trecut linia de finish.
 2. Sa povestesti in maxim o pagina A4 (word/caiet dictando/matematica/muzica/desen etc etc) cum te-ai simtit la concurs. Titlul compunerii trebuie sa fie “Finisher la TriKids”, te semnezi cu numele, varsta si mentionezi proba la care ai participat. Compunerea poate sa iasa si din formatul clasic mentionat – adica poate fi un filmulet/prezentare power point/inregistrare – oricum iti vine tie cel mai bine sa ne povestesti experienta Trikids.
 3. Parintii isi pot ajuta copiii sa faca aceasta “compunere”. Incurajam lucrul in echipa (familie) pentru indeplinirea obiectivelor sportive (pentru copiii de 4-7 ani….cu atat mai mult) 🙂
 4. Sa ne trimiti “compunerea” pana cel tarziu vineri, 18 octombrie 2013 (ora 18:00) pe adresa de e-mail contact@smartatletic.ro sau sa o aduci direct la sediul nostru.
 5. Pana miercuri, 23 octombrie o sa citim compunerile voastre si facem un top 10 cu cele care ne-au impresionat cel mai tare (juriul va fi format din reprezentanti smartatletic + parteneri; vor fi desemnate 5 compuneri de la fete + 5 de la baieti).
 6. De joi, 24 octombrie, pana duminica 27 octombrie vom deschide un sondaj public, in cadrul caruia vor putea fi votate de catre oricine cele 10 compuneri. Primele 2 (prima de la fete si prima de la baieti) care va strange cele mai multe voturi-aplauze se vor alege cu cate o bicicleta.
 7. Premiile – cele 2 biciclete (una pentru un baiat, una pentru o fata), vor fi acordate in functie de varsta castigatorilor, dintre cele prezentate in imaginea de mai sus, in termen de 14 zile de la data anuntarii castigatorilor.
 8. Noi, organizatorii, putem stabili publicarea partiala sau totala a compunerilor primite (online, brosuri, carti, reviste, alte forme)
 9. Daca vor fi castigatori care nu stiu sa mearga pe bicicleta, vor primi cadou un curs full option, la BIKESCHOOL.

DECI, cu burta pe scris daca vreti o bicicleta nou-nouta!