• ro
  • en

Conditii inregistrare si taxe de participare

Noutati, 3 mai 2017: Primii 5 clasati la proba olimpica si primii 3 clasati la proba sprint feminin & masculin in cadrul TriChallenge Mamaia 2016 beneficiaza de inscriere gratuita la editia din 2017.

25 APRILIE – HAPPY REGISTRATION DAY. Taxa de inscriere este 120 lei la individual si 300 lei la stafeta indiferent de cati participanti se inscriu in aceasta zi.

Incepand cu 26 Aprilie taxa de participare va avea urmatoarele praguri in functie de numarul de participanti inscrisi pe 25 aprilie [taxele de inscriere se pastreaza la acelasi nivel ca in 2015 si 2016]:

taxe TriChallenge Mamaia 2017

Aveti in vedere si urmatoarele aspecte:

  • achitati taxa de inscriere in termen de 3 zile lucratoare din momentul inscrierii (neachitarea in termen duce la anularea inregistrarii)
  • locurile nu sunt transmisibile, taxele de participare nu sunt transferabile si nici returnabile;
  • daca exista o situatie aparte (un caz de urgenta/accidentare/imposibilitate motivata de participare), locul poate fi transmis unei alte persoane; taxa de transfer in acest caz este de 60 lei;
  • modificarea pozitiei unui participant de la o proba la alta (ex: transfer Ion Ionescu de la sprint la olimpic) este posibila cu cel mult 2 (doua) saptamani inaintea evenimentului; taxa de transfer este de 60 lei;
  • o persoana care participa la o proba individuala NU poate fi si parte dintr-o stafeta. Nu se face niciun fel de exceptie, indiferent de situatie/caz.

Toti concurentii trebuie sa posede licenta FRTRI. Taxa de licenta este 10 lei/eveniment si va fi achitata direct de participant.

Plata taxei de inscriere se poate face online si prin transfer bancar (in contul Asociatiei Smartatletic, deschis la UniCredit Bank, Sucursala Niculae Titulescu, cont in lei – RO26 BACX 0000 0010 0068 9000, CIF 18434045).

Inscrie-te acum!

Share