Cazari

In aceasta sectiune gasiti recomandari de cazare, la oferte promotionale pentru concurentii si sustinatorii acestora, la TriChallenge Mamaia 2017.

HOTEL VEGA*****

In intervalul 13.09.2017 – 18.09.2017, pentru sejur de minim 2 nopti:

  • camera dubla standard cu balcon la tariful de 120 € (regim double)/ noapte si 106 € (regim single)/ noapte;
  • camera dubla standard fara balcon la tariful de 114 € (regim double)/ noapte si 100 € (regim single)/ noapte.

*Tariful este valabil pentru sejur de minim 2 nopti consecutive de cazare si doar daca se face dovada inscrierii la competitia TriChallenge Mamaia 2017. Pentru rezervare se achita un avans de minim 50%, iar diferenta se achita cu pana la 7 zile inainte de sosire. Tariful include TVA, mic dejun, sezlong si umbrela pe plaja si la piscina hotelului, accesul la internet wireless in spatiile publice si prin cablu in camera, loc de parcare, accesul la sala de fitness.

Politica de anulare si modificare fara penalizare este urmatoarea: cu cel putin sapte zile inainte de check-in. In caz de nerespectare a acestor termene sau in caz de neprezentare, hotelul va retine valoarea primei nopti de cazare din avans sau de pe cartea de credit cu care s-a garantat rezervarea. Daca pe timpul sederii in hotel sejurul se scurteaza, banii achitati pentru cazare nu se returneaza si nu se compenseaza cu alte servicii.

Informatii plati:

Plata avansului se poate face alegand una din cele doua optiuni:

  • prin virament bancar, in baza unei facturi proforme ce va fi emisa pe datele transmise de dumneavoastra;
  • cu carte de credit/ debit, completand formularul special ce va fi trimis la solicitarea dumneavoastra; tranzactia de retragere se va face in baza datelor transmise in formular; datele nu vor fi pastrate in baza de date si se vor folosi doar pentru tranzactia aprobata.

Informatii cazare:

Toate camerele au vedere laterala la mare, instalatie de climatizare, TV (LCD cu telecomanda), sistem interactiv de televiziune, telefon cu acces direct, internet prin fibra optica, minibar, seif, baie cu cabina dus si uscator de par.

In interiorul hotelului (inclusiv restaurante si baruri) fumatul nu este permis. Accesul cu animale de companie in interiorul hotelului nu este permis. 

Check-in: incepand cu ora 16:00

La check-in se opreste o garantie de 500 RON, care se restituie la plecare.

Check-out: pana in ora 12:00

Tarife late check-out: pana in ora 15:00 – 25%, intre 15:00-18:00 – 50%, dupa 18:00 – 100% din tariful de cazare.

Carti de credit acceptate: Visa, MasterCard, American Express. Curs intern 1 € = 4,6 RON 1 $ = 4,4 RON.

 

Hotel Venus 3 ***
*150 lei camera, oferta valabila in perioada 13-17 septembrie

Taxa de cazare se achita la receptie.

In cost intra urmatoarele servicii: mic dejun, internet gratuit, restaurant, TV LCD, aer conditionat, balcon. Hotelul se afla foarte aproape de zona evenimentului, langa hotel IAKI, iar camerele sunt renovate.