• ro
 • en

Rezultate

Rezultate 2017

Rezultate de la editiile anterioare

Editia 2016

Editia 2015

Editia 2014

Editia 2013

Editia 2012

Share

(10) Comentariile cititorilor

 1. Acesta a fost primul meu triathlon la care am participat in viata mea.Am 14 ani si nu inteleg de ce nu sunt trecut pe lista de: Primul Triathlon Supersprint!Am avut numarul 1114 Jurchescu Mihai!Daca as fi si eu trecut as putea iesi pe podium cu locul 3! Va rog corectati!

  • Salut! In formularul de inscriere este bifat 2-4 triatloane si nu optiunea “Nu, niciul. Acesta va fi primul meu triatlon.” Din pacate acest lucru nu se mai poate actualiza in rezultate, ar fi lipsa de fair-play fata de alti participanti. Se ia in considerare bifa initiala.

 2. De Ce apar ca am abandonat , va băteați joc de mine?
  Am
  Avut numărul 99 la proba olimpică individual
  Va rog reveniti cu informații
  Eu am facut dupa ceasul meu 2:32-2:33

 3. Salut din nou,
  Solicit timpul cronometrat de cipul purtat, conform înțelegerii contractuale pe care am acceptat-o in momentul virării taxei se participare. In condițiile in care am calatorit din Londra pentru a participa la aceasta competiție, doresc sa Imi motivați lipsa timpului meu scos de pe site-ul evenimentului, cu atât mai mult cu cât in dreptul numelui meu se stipuleaza abandon.
  Aștept un feedback curând si o confirmare a primirii/citirii acestui mesaj, dat fiind ca la nr de telefon nu Răspunde nimeni!
  Multumesc