• ro
  • en

Rezultate 2013

Triathlon Challenge 2013 – o editie aniversara, speciala, incheiata cu succes. Am avut parte de o zi senina si calda, perfecta pentru triatlon. Inot, ciclism si alergare au fost cele 3 dicipline la care concurentii au luat startul cu entuziasm. Va multumim tuturor pentru participare si sustinere. Felicitari tuturor participantilor! In 2014 va asteptam cu o noua provocare!

Triathlon Challenge Mamaia 2013

Cateva mentiuni:

In timpul de inot este inclusa si tranzitia T1 inot-bicicleta. In timpul de la alergare este inclusa si tranzitia T2 bicicleta-alergare.

Daca nu va regasiti in clasament sau ati identificat o eroare, va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa contact@smartatletic.ro.

Este pentru prima oara cand s-a folosit in Romania acest sistem complex de cronometrare (cu 3 microsisteme) si afisarea timpilor de la turele de bicicleta in timp real, pe video-wall. Exista posibilitatea de a inregistra diverse desincronizari/lacune (de ordinul fractiunilor de secunda/secunde) – la timpii intermediari. Timpul final este luat la fractiune de secunda. Asa cum stiti, lucram pentru a aplica si in Romania cele mai bune solutii & sisteme logistice.

I. REZULTATE SUPERSPRINT

1. OPEN FEMININ

2. OPEN MASCULIN

II. REZULTATE PROBA SPRINT

1. OPEN FEMININ

2. OPEN MASCULIN

3. STAFETA SPRINT

feminin  |  masculin  |  mixt

III. REZULTATE PROBA OLIMPICA

1. OPEN FEMININ

2. OPEN MASCULIN

3. STAFETA

feminin  |  masculinmixt

IV. REZULTATE ELITE (OLIMPICA)

V. REZULTATE COMPANY TRI

VI. REZULTATE BLOGGERS CHALLENGE

Stafeta sprint

VII. REZULTATE INTERSCHOOL

Stafeta sprint

Share

(3) Comentariile cititorilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *